Ta med en venn gratis på Verdensteatret og Stumfilmdager i vår

I et forsøk på å ta livet og hverdagen tilbake, har TIFF og Verdensteatret i samarbeid med Hålogaland Teater, Nordlysfestivalen og Arktisk Filharmoni, gått sammen om prosjektet «Ta med en venn». Med støtte fra Samfunnsløftet i Sparebank1 Nord-Norge har vi muligheten til å gi deg en billett på kjøpet når du kjøper billett til utvalgte forestillinger hos oss. Dette er nettopp fordi at du skal ta med deg en venn.

Slik fungerer "Ta med en venn" på Verdensteatret

I mars måned kan du ta med en venn gratis på alle Verdensteatrets vanlige filmvisninger når du kjøper en ordinær billett. Da velger du billettkategorien "Ordinær + ta med en venn" når du kjøper billett på våre sider. Her kan du velge én billett, og vil på neste steg få muligheten til å hente én gratisbillett i tillegg. Tilbudet har et begrenset antall plasser per visning.

Programmet for mars måned finner du her!

MERK: Kampanjen gjelder kun på Verdensteatrets ordinære filmvisninger, det vil si ikke forestillinger i regi av filmklubben, barnefilmklubben eller andre eksterne arrangører. Forestillingene som er en del av kampanjen er merket med "Tilhører tema: Ta med en venn" i billettomtalene.

Under Stumfilmdager i april vil det være mulig å ta med en venn på et utvalg av festivalens forestillinger. Da velger du også billettkategorien "Ordinær + ta med en venn" og får mulighet til å hente ut én gratisbillett ved kjøp av én ordinær billett.

Hvilke filmer du kan ta med en venn på under Stumfilmdager annonseres i slutten av mars.

Her finner du våre samarbeidspartneres kulturtilbud hvor du kan ta med en venn:

Hålogaland Teater

Arktisk Filharmoni

Nordlysfestivalen


Om prosjektet

Å oppleve noe sammen. Sammen med familie, sammen med venner – sammen med andre. Bare være sammen. Dette står igjen som noe av det viktigste i livet etter neste to år med pandemi. Vi har nå deltatt i en av vår tids største dugnader, en global dugnad der målet har vært å øke avstanden mellom mennesker for å hindre et virus i å spre seg. Vi vet at mange av de som fra før var ensomme, har hatt en enda mer ensom hverdag etter at alle trakk seg tilbake da pandemien rammet. De har følt på manglende kontakt og få opplevelser. Isolasjon. Når samfunnet åpnes opp igjen, forstår vi at vi kommer til å stå foran en ny utfordring, at vi må gjøre det motsatte: En felles dugnad for å bringe mennesker nærmere hverandre igjen.

Nordlysfestivalen, Hålogaland Teater, Arktisk Filharmoni, Tromsø internasjonale filmfestival og Verdensteatret – har fått støtte fra Samfunnsløftet i Sparebank1 Nord-Norge for å kunne bidra til denne dugnaden.

«Ta med en venn» er nettopp det; et samfunnsløft fra oss alle. Fordi vi tror at mange trenger det, at vi trenger å oppleve noe sammen igjen nå. Komme sammen. Være sammen. «Ta med en venn» betyr at når du kjøper en billett til utvalgte forestillinger, konserter eller filmer fra de nevnte kulturinstitusjonene, vil du få en billett på kjøpet – for at du skal kunne ta med en venn som trenger det. Eller selv trenger å ta med en venn.