Vi åpner dørene for en ny og innholdsrik sesong på Cinemateket torsdag 24. august!

Etter en altfor lang sommerferie er forberedelsene for høstsesongen i full gang på Verdensteatret! Vårt første program for semesteret er straks klart og vi vil snart slippe det på våre nettsider.

Sesongens åpningsfilm er Peter Weirs mektige og stadig så relevante THE TRUMAN SHOW (1998). Filmen har 25-årsjubileum i år og vi viser den på flott 35mm format fra Nasjonalbibliotekets arkiv.

Vi er også glade for å introdusere "Troll i eske" forestillinger fra og med denne høsten. Dette er et førpremierekonsept med en overraskelsesfilm som ble etablert på Cinemateket i Oslo i 1996 og senere har utvidet til cinematekene i Bergen og Trondheim. Nå vil man også kunne oppleve dette på Verdensteatret! Første forestilling for sesongen er fredag 25. august og du kan lese mer om konseptet, og kjøpe billetter til dette her!

I påvente av vårt første program for høsten kan man også begynne å glede seg til TIFF JUNIOR, som finner sted hos oss og på Aurora kino Fokus 2.-6. september! Programmet og billetter for festivalen finner du her!

Vi sees på Verdensteatret!