YOU DESERVE A LOVER Se trailer

YOU DESERVE A LOVER

Regi:
Hafsia Herzi
Lengde:
1t 42m
År:
2019
Originaltittel:
Tu mérites un amour
Manus:
Hafsia Herzi
Medvirkende:
Hafsia Herzi, Djanis Bouzyani, Jérémie Laheurte
Land:
Frankrike
Språk:
Fransk (engelske undertekster)
Distribusjon:
Wild Bunch

Lila har nettopp gjort det slutt med kjæresten etter å ha oppdaget at han har bedratt henne med både prostituerte og kvinner han har truffet via dating-apper. Hun er skuffet, frustrert og lei seg, og det eneste hun er sikker på, er at hun ikke ønsker å være ensom.

Hennes rastløse jakt på kjærlighet og nærhet gir seg utslag i en serie one night stands og kortvarige forhold, mens vennene hennes overøser henne med dårlige råd, og ekskjæresten prøver å vinne henne tilbake.

YOU DESERVE A LOVER er en oppsiktsvekkende sterk regidebut fra franske Hafsia Herzi. Herzi er best kjent som skuespiller, og har åpenbart plukket opp ett og annet fra sine samarbeid med regissører som Abdellatif Kechiche, Emmanuelle Bercot og Bertrand Bonello. Her regisserer hun seg selv i rollen som Lila, i en frisinnet og intim karakterstudie med et kvinnelig blikk på parforhold, kjærlighet og sex. Dette er et observant, empatisk og på alle måter fransk relasjonsdrama, som var en av filmmagasinet Montages’ store favoritter fra fjorårets festival i Cannes.

Vega Scene og Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø samarbeider om et knippe visninger av Hafsia Herzis imponerende spillefilmdebut, YOU DESERVE A LOVER. Bor du i Oslo, finner du visningene på Vega Scene HER.

Tidligere visninger:

  • torsdag 11.06.20 Kl. 18:00
  • tirsdag 16.06.20 Kl. 21:00