Regi:
Anna Odell
Lengde:
1t 52m
År:
2018
Medvirkende:
Mikael Persbrandt, Sofie Gråbøl, Anna Odell, Thure Lindhard, Jens Albinus
Land:
Sverige, Danmark
Språk:
Svensk, dansk (engelsk tekst)

Kontroversielle Anna Odell slipper kaos løs i et radikalt, psykologisk eksperiment med Mikael Persbrandt, Sofie Gråbøl, m.fl.

Anna Odell er tilbake med sin første film siden kontroversielle Gjenforeningen (2013). Med X&Y pusher hun grensene igjen – filmen er et sosialt og psykologisk eksperiment, som utforsker våre ideer om personlig identitet. Hvem er vi? Og hvor mye av oss er ren illusjon?

Sammen med skuespilleren Mikael Persbrandt isolerer Odell seg i et enormt filmstudio, og caster seks kjente skuespillere (Sofie Gråbøl, Trine Dyrholm, Thure Lindhard, Jens Albinus, m.fl.) til å opptre som forskjellige versjoner av Anna og Mikael selv. Uten manus. De seks alter ego’ene representerer Odell og Persbrandt fra deres mest sårbare, selvdestruktive og grenseoverskridende sider. Skuespillerne må selv finne ut av hvordan de skal navigere i konflikter og det kaoset som oppstår i filmstudioets eksperimentelle rom. Det hele er visjonært, komisk og vanvittig på én gang – slik som de to hovedpersonene.

Tidligere visninger:

  • tirsdag 12.11.19 Kl. 18:00
  • søndag 17.11.19 Kl. 17:00
  • tirsdag 19.11.19 Kl. 20:30
  • søndag 24.11.19 Kl. 15:45