WESTERN STARS Se trailer

WESTERN STARS

Regi:
Thom Zimny, Bruce Springsteen
Lengde:
1t 23m
År:
2019
Medvirkende:
Bruce Springsteen
Land:
USA
Språk:
Engelsk (utekstet)
Distribusjon:
SF Norge
Tilhører tema:
Musikk på kino

En splitter ny film av og med Bruce Springsteen, med låter fra hans nyeste album.

Den unike og utilnærmelige Springsteen fremfører låtene fra sitt kritikerroste nye album, og deler sine tanker om livet, rock & roll og den amerikanske drømmen i denne intime og personlige konsertfilmen som The Boss selv har regissert sammen med sin mangeårige samarbeidspartner Thom Zimny.

Springsteen slapp i sommer sitt 19. studioalbum Western Stars. På denne platen prøver han seg på flere nye ting musikalsk, og flere låter er spilt inn sammen med et 30-manns orkester, og har flere tydelige inspirasjoner fra de gamle countryballadene. Låtene skriker etter å bli hørt gjennom et kinoanlegg for å forsterke deres vakre arrangementer og historiene bak.

Albumet har kun blitt fremført live én gang - for et privat publikum i fjøset (!) på Springsteens egen ranch. Denne dokumentaren fanger opplevelsen av å være til stede og se Bruce flankert av sitt orkester og kona Patti Scialfa. Den er også ytterligere bevis på at musikeren som nylig fylte 70 år fortsetter å utvikle seg kunstnerisk og at hans instinkter og begavelser aldri ser ut til å slå en tone feil.

John-Kristian Dalseth, produsent ved Cinemateket, vil holde en innledning før filmen.

NB! Filmen vises uten norske undertekster.

Tidligere visninger:

  • mandag 02.12.19 Kl. 21:00