Wallace og Gromit – varulvkaninens forbannelse

Wallace og Gromit – varulvkaninens forbannelse

Regi:
Nick Park, Steve Box
Lengde:
1t 35m
År:
2005
Land:
Storbritannia
Språk:
Norsk tale
Aldersgrense:
7 år
Distribusjon:
UiP
Tilhører tema:
Tromsø barnefilmklubb

Filmene om oppfinneren Wallace og hunden Gromit er elsket over hele verden. Denne gangen har de slått seg opp i skadedyrbransjen med firmaet Anti-pesto. Med en smart oppfinnelse fanger de kaniner og skadedyr og holder dem unna hagene til folk.

Den årlige kåringen av årets største grønnsaker står for tur, og det er mye å henge fingrene i. Men så dukker et mystisk beist opp! Beistet terroriserer nabolaget og gnafser i seg de største grønnsakene om natta. Våre venner må bruke all sin kløkt for å fange uhyret og redde konkurransen. Lady Tottingtons beiler, Victor Quartermaine, vil også gjøre alt for å imponere. Men kanskje er det Wallace ladyen har et godt øye til?

Wallace & Gromit og varulvkaninens forbannelse er klassisk animasjon i leire laget på gamlemåten, med tålmodig modellering bilde for bilde. Resultatet er imponerende. Wallace og Gromit-filmene er fulltreffere for både store og små, og historiene er oppfinnsomme, spennende og morsomme.

Aldersgrense: 7 år.

Filmen vises av Tromsø Barnefilmklubb. Billetter og medlemskap til barnefilmklubben kjøpes i døra før hver foresilling.

NB! I vårt trykte program sto filmen CASPER oppført på denne dato, men visning av denne utgår pga. manglende norsk tale på filmkopi.

Tidligere visninger:

  • lørdag 15.02.20 Kl. 12:00