Vicky Cristina Barcelona Se trailer

Vicky Cristina Barcelona

Regi:
Woody Allen
Lengde:
1t 37m
År:
2008
Manus:
Woody Allen
Land:
Spania, USA
Språk:
Catalan/English/Spanish
Tilhører tema:
Barcelona

Stjerneskuespillerne Penèlope Cruz, Scarlett Johansson og Javier Bardem briljerer i Woody Allens romantiske komedien VICKY CRISTINA BARCELONA. Filmen handler om to unge amerikanske kvinner og deres amorøse eskapader i Barcelona, en av de mest romantiske byer i verden.

De to venninnene Vicky (Rebecca Hall) og Cristina (Scarlett Johansson) skal tilbringe sommeren i den spanske byen Barcelona. Bestevenner til tross har de to kvinnene svært forskjellig syn på, og holdninger til, kjærligheten. Vicky er jordnær, realistisk og den mest fornuftige av de to. Hennes ønsker for ferien er å ha en måned på å gjøre forskning til sin masteroppgave, før hun skal hjem og gifte seg med den trauste New Yorkeren Doug. Cristina er single, åpen for nye eventyr, både emosjonelle og seksuelle, og på evig søken etter lidenskapen som skal ta henne med storm.

Under et galleribesøk treffer de den vakre maleren Juan Antonio (Javier Bardem), kjent for sitt turbulente forhold til sin ekskone Maria Elena (Penelope Cruz). Fra nå av skjer ting fort og i løpet av en begivenhetsrik helg har både Cristina og Vicky fått livene sine snudd opp ned!

Satt oppimot den deilige middelhavssensualiteten i Barcelona, er VICKY CRISTINA BARCELONA en morsom og frisinnet feiring av kjærligheten i alle dens sjatteringer; romantikken, spenningen, lidenskapen, hjertesorgen og det evige mysteriet.

http://www.youtube.com/watch?v=39PuFOTjtk8