Train to Busan Se trailer

Train to Busan

Regi:
Sang-ho Yeon
Lengde:
1t 52m
År:
2016
Originaltittel:
Busanhaeng
Medvirkende:
Gong Yoo, Ma Dong-seok, Jung Yu-mi, Kim Su-an,
Land:
Sør-Korea
Språk:
Koreansk (engelsk tekst)
Tilhører tema:
Tromsø Filmklubb

Liv eller død, hvem overlever? Dette er spørsmålet de reisende på toget til Busan konfronteres med idet passasjer etter passasjer blir brutalt drept og våkner til liv igjen som zombier

TRAIN TO BUSAN er en sørkoreansk zombieapokalypsefilm fra regissør Sang-ho Yeon som fra tidligere har flere animasjonsfilmer bak seg. Premieren var på filmfestivalen i Cannes i mai 2016. Tre måneder senere ble TRAIN TO BUSAN den første koreanske filmen det året som trakk mer enn 10 millioner kinobesøkende. 

Vi følger Seok-woo og hans datter som i anledning hennes bursdag reiser til Busan for å treffe moren. En kvinne med bitemerker og spasmer kommer seg på toget, og turen blir raskt et mareritt. Med raske actionfylte scener utvikler det seg til en massakre der både de levende og de døde får gjennomgå. Det er bare å sette seg til rette i stolen med popkorn og nyte hordene av zombier som herjer.

Trivia: Det er den første sørkoreanske filmen som ble vist i India på fire språk: Hindi, Engelsk, Tamil og Telugu, men ikke på koreansk. Sang-ho Yeon regisserte animasjonsfilmen SEOUL STATION der handlingen utspiller seg en dag før TRAIN TO BUSAN.

Medlemskap og billetter til filmklubben kjøpes i døra før hver forestilling.

Tidligere visninger:

  • lørdag 07.04.18 Kl. 15:00