To Leslie Se trailer

To Leslie

Regi:
Michael Morris
Lengde:
1t 59min
År:
2023
Manus:
Ryan Binaco
Medvirkende:
Andrea Riseborough, Marc Maron, Andre Royo, Owen Teague,
Land:
USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Distribusjon:
Nonstop Entertainment
Tilhører tema:
Oscar 2023

Et nydelig uavhengig amerikansk drama, med en fantastisk prestasjon av Andrea Riseborough som var nominert til Oscar for beste kvinnelige hovedrolle.

Riseborough spiller Leslie, en alenemor som endelig får muligheten til et bedre liv når hun blir lottomillionær. Pengene sløses dog fort bort som en følge av Leslies avhengighet, og når hun når bunnen er hun lengre nede enn noensinne. Når hun treffer motelleieren Sweeney, spilt av komiker og podcastvert Marc Maron, får hun en siste mulighet til å få livet på rett kjøl. Spørsmålet er bare om hun griper den.

To Leslie er et følelsesladet drama basert på en virkelig historie. I tillegg til Riseboroughs Oscarnominasjon har filmen vunnet flere priser på filmfestivaler og var også på National Board of Reviews prestisjetunge liste over de 10 beste uavhengige amerikanske filmene i 2022.

Filmen fikk ikke ordinær kinodistribusjon i Norge så visningene på Verdensteatret er en unik sjanse til å se filmen på det store lerret. Merk at filmen derfor også vises uten norske undertekster.

Tidligere visninger:

  • tirsdag 07.03.23 Kl. 20:45
  • søndag 12.03.23 Kl. 20:30
  • tirsdag 14.03.23 Kl. 18:30