The Stone Roses: Made of Stone Se trailer

The Stone Roses: Made of Stone

Regi:
Shane Meadows
Lengde:
1 time, 37 min.
År:
2012
Medvirkende:
Ian Brown, Gary Mounfield, John Squire, Alan Wren, Shane Meadows
Språk:
Engelsk / Svensk tekst
Tilhører tema:
Musikk på kino

I 2012 fant en oppstandelse ingen trodde var mulig sted da det legendariske bandet The Stone Roses gjenforentes etter 16 år!

Med uforbeholden tilgang til tidligere usett materiale er The Stone Roses: Made of Stone en avslørende reise gjennom livet til et av de mest respekterte og innflytelsesrike band i engelsk musikks historie.

Den anerkjente og prisvinnende regissøren Shane Meadows (This is England, Dead Man’s Shoes) anvender sin unike stil, humor og følelsesmessige dybde i en film som dokumenterer bandet både privat og i forberedelsene til deres lenge etterlengtede gjenforening, som kulminerte i tre triumferende konserter i Heaton Park i Manchester foran 220,000 tilbedende fans.

Med bruk av materiale aldri sett tidligere fra hele bandets musikalske historie, de personlige opplevelsene til enkelte av de mange som ble berørt av bandet og deres musikk og fullstendig fri tilgang til de rekordstore og utsolgte konsertene som fant sted sommeren 2012 er dette den definitive dokumentaren om et av de mest makeløse bandene fra de siste 25 år.

http://www.youtube.com/watch?v=2oMZkW0RjE4

Tidligere visninger:

  • fredag 07.02.14 Kl. 19:00