The Stone Roses: Made of Stone (m/ innledning) Se trailer

The Stone Roses: Made of Stone (m/ innledning)

Regi:
Shane Meadows
Lengde:
1 time, 37 min.
År:
2012
Medvirkende:
Ian Brown, Gary Mounfield, John Squire, Alan Wren, Shane Meadows
Foto:
Laurie Rose
Land:
Storbritannia
Språk:
Engelsk / Svensk tekst
Tilhører tema:
Musikk på kino

I 2012 fant en oppstandelse ingen trodde var mulig sted da det legendariske bandet The Stone Roses gjenforentes etter 16 år!

Med uforbeholden tilgang til tidligere usett materiale er The Stone Roses: Made of Stone en avslørende reise gjennom livet til et av de mest respekterte og innflytelsesrike band i engelsk musikks historie.

Den anerkjente og prisvinnende regissøren Shane Meadows (This is England, Dead Man’s Shoes) anvender sin unike stil, humor og følelsesmessige dybde i en film som dokumenterer bandet både privat og i forberedelsene til deres lenge etterlengtede gjenforening, som kulminerte i tre triumferende konserter i Heaton Park i Manchester foran 220,000 tilbedende fans.

Med bruk av materiale aldri sett tidligere fra hele bandets musikalske historie, de personlige opplevelsene til enkelte av de mange som ble berørt av bandet og deres musikk og fullstendig fri tilgang til de rekordstore og utsolgte konsertene som fant sted sommeren 2012 er dette den definitive dokumentaren om et av de mest makeløse bandene fra de siste 25 år.

Torsdag 6. februar vil Jørn Normann Pedersen og Andreas Beddari Høyer holde innledning før filmen. I tillegg til at begge er journalister i Nordlys er Pedersen en populær DJ, mens Høyer er kjent som musiker fra bandet Mount Washington. Begge er også fans av The Stone Roses på sin hals, menneskelige leksikoner om britisk musikk og de reiste selv til Barcelona for å få med seg bandets gjenforening i 2012.

Etter filmvisningen vil de også ta plass bak DJ-benken i kafeen vår og sørge for passende kvalitetsmusikk utover kvelden og natten.

Velkommen til en erkebritisk musikalsk kveld på Verdensteatret!

http://www.youtube.com/watch?v=d69MDVw8Dl8

Tidligere visninger:

  • torsdag 06.02.14 Kl. 21:00