THE NEW BOY Se trailer

THE NEW BOY

Regi:
Warwick Thornton
Lengde:
1t 56min
År:
2023
Manus:
Warwick Thornton
Medvirkende:
Cate Blanchett, Aswan Reid, Deborah Mailman, Wayne Blair
Foto:
Warwick Thornton
Musikk:
Nick Cave & Warren Ellis
Land:
Australia
Språk:
Engelsk (Norsk tekst)
Aldersgrense:
12 år
Distribusjon:
Another World Entertainment

Prisvinnende og storslått drama fra Australia, med Oscar-vinner Cate Blanchett i hovedrollen og med musikk av Nick Cave og Warren Ellis.

I et avsidesliggende kloster i 1940-tallets Australia, drives et hjem for foreldreløse aboriginske barn av nonnen søster Eileen (Cate Blanchett). En ny gutt står igjen midt på natten - en gutt (Aswan Reid) som ser ut til å ha spesielle krefter. Når klosteret mottar en dyrebar relikvie av Kristus på korset, møter den nye gutten Jesus for første gang og blir trollbundet. Men guttens aboriginske åndelige liv står i kontrast til misjonens kristendom og hans mystiske krefter blir en trussel. Søster Eileen står overfor et valg mellom tradisjonene i troen og sannheten som er legemliggjort i gutten. Hvem er denne foreldreløse og drømmende gutten?

The New Boy vekket stor oppsikt da den hadde premiere i det prestisjetung Un Certain Regard programmet ved filmfestivalen i Cannes. Filmens sterke tematikk, nydelige foto og bunnsolide skuespill gjør den til en av årets mektigste filmopplevelser. Gå ikke glipp av denne!

Et stort gjennombrudd for Aswan Reid! – Indiewire
Blanchett er eksepsjonell! – Screen Rant

Billetter: