The Lookout (35mm) Se trailer

The Lookout (35mm)

Regi:
Scott Frank
Lengde:
1t 39min
År:
2007
Manus:
Scott Frank
Medvirkende:
Joseph Gordon-Levitt, Jeff Daniels, Matthew Goode, Isla Fisher, Carla Gugino
Land:
USA
Språk:
Engelsk tale, norsk teskt
Distribusjon:
Nasjonalbiblioteket

Whoever has the money has the power.

Chris var en gang en lovende idrettsutøver, men livet hans ble snudd på hodet etter en tragisk ulykke. Mens han prøver å opprettholde et normalt liv som vaktmester i en bank, blir han en del av et ran.

Mer eller mindre ufrivillig blir Chris involvert i ransplanene, når gjengens leder forsøker å bli venn med han og introduserer han for en ung kvinne ved navn Luvlee. Hun vikler han enda mer inn i planene etter hvert som forholdet mellom Chris og Luvlee utvikler seg. For sent går det opp for han at han blir utnyttet, og når han forsøker å stoppe ranet, går det galt.

Scott Frank en av Hollywoods mest anerkjente manusforfattere. Han har stått bak manuset til bla. Minority Report og Get Shorty, og ble nominert til Oscar for Logan og Out of Sight. Han er også en av skaperne bak den storslåtte Netflix-serien The Queens Gambit. THE LOOKOUT var hans debutfilm som regissør og var et friskt pust i uavhengig amerikansk film da den kom i 2007, og vant også den prestisjetunge Independent Spirit Award i kategorien beste debutfilm.

Visningene på Verdensteatret er på flott 35mm format.

Billetter: