The Heart of Bruno Wizard Se trailer

The Heart of Bruno Wizard

Regi:
Elisabeth Rasmussen
Lengde:
1 time, 12 min.
År:
2013
Land:
Norge, Storbritannia
Språk:
Engelsk / utekstet
Tilhører tema:
Musikk på kino

The most famous punk you've never heard of!

Bruno Wizard er en punk-musiker fra London, kjent på 80 tallet som en legende i undergrunnen for sine originale forestillinger og «mystery man» status. Som frontfigur i The Rejects og The Homosexuals, opptrådte han på Roxy sammen med The Jam og Generation X.

Gjennom intervjuer med Marilyn, Don Letts og Stephen Jones, kaster The Heart of Bruno Wizard lys på hans liv som del av den berømte Warren Street mafiaen; knutepunktet for mange av de viktigste kulturelle innflytelsene fra 80 tallet. Brunos forakt for det konvensjonelle har gjort at han har fulgt sitt eget hjerte for enhver pris.

Fra indie-helt til hjemløs, det som følger er et intimt portrett av en av punkhistoriens mest unike og minst kjente karakterer.

Regissør Elisabeth Rasmussen er en filmskaper fra Tromsø som er basert i London. Hun har tidligere deltatt med kortfilmer på TIFF, samt produsert dokumentarer for Viasat 4 og NRK. The Heart of Bruno Wizard er hennes første langfilm.

Rasmussen vil være til stede på visningen og holde innledning før filmen, samt svare på eventuelle kommentarer og spørsmål fra publikum etterpå.

https://www.youtube.com/watch?v=3U6ysqRlWFw

Tidligere visninger:

  • fredag 25.04.14 Kl. 18:30