The Darjeeling Limited Se trailer

The Darjeeling Limited

Regi:
Wes Anderson
Lengde:
1 t 44 m
År:
2007
Manus:
Wes Anderson, Jason Schwartzman, Roman Coppola
Medvirkende:
Owen Wilson, Adrien Brody, Jason Schwartzman, Amara Karan, Wallace Wolodarsky, Waris Ahluwalia, Irfan Khan, Barbet Schroeder, Camilla Rutherford, Bill Murray, Anjelica Huston, Natalie Portman
Foto:
Robert D. Yeoman
Land:
USA
Språk:
Engelsk tale med norske undertekster.
Distribusjon:
SF Norge

I THE DARJEELING LIMITED legger tre brødre som ikke har snakket sammen på et år ut på en togreise over det indiske kontinentet med planer om å finne seg selv og forsones med hverandre - å bli brødre igjen slik de en gang var. Deres "åndelige søken" kommer imidlertid kraftig ut av kurs (takket være hendelser som involverer smertestillende midler, indisk hostesaft og pepperspray), og de ender opp alene midt i ørkenen med elleve kofferter, en printer og en lamineringsmaskin. I dette øyeblikk starter en ikke planlagt ny reise. Owen Wilson, Adrien Brody og Jason Schwartzmann er stjernene i denne filmen om eventyr og vennskap.

THE DARJEELING LIMITED stammer fra tre av Wes Andersons interesser - tog, India og brødre. Anderson har tidligere skildret de ofte på en gang morsomme og katastrofale omskiftningene i kjærlighet og familieliv - i skolemiljø i Rushmore, i en husholdning bestående av glemte genier i The Royal Tenenbamus, og under dekk i et ekspedisjonsskip i The Life Aquatic With Steve Zissou. Og nå, med The Darjeeling Limited, legger han historien om tre brødres gjenforening til sitt kanskje mest forunderlige sted hittil, om bord på et tog på vei over Rajasthans ørkener, der brødrene sendes gjennom enorme fremmede territorier, både rent fysisk og på et følelsesmessig plan.

Omtale fra SF Norge

Visningen er i samarbeid med Ordkalotten.

http://www.youtube.com/watch?v=aO1bYukdvLI