Sundown Se trailer

Sundown

Regi:
Michel Franco
Lengde:
1t 22min
År:
2021
Manus:
Michel Franco
Medvirkende:
Tim Roth, Charlotte Gainsbourg, Iazua Larios
Land:
Mexico
Språk:
Engelsk/spansk tale, engelsk tekst
Distribusjon:
The Match Factory

Et mystisk drama fullt av intrikate twister, med Tim Roth og Charlotte Gainsbourg i hovedrollene.

Neil er en velstående brite på ferie med familien sin i Acapulco, når idyllen plutselig brister. En telefon hjemmefra bringer nyheten om et dødsfall i nær familie, og familien pakker umiddelbart sakene sine og haster hjemover. På flyplassen later imidlertid Neil som om han har glemt passet sitt, og ber de andre reise hjem uten ham. Så fort han har overtalt dem til å sette seg på flyet, sjekker han imidlertid inn på et billighotell hvor han tilbringer dagene sine med å sitte på stranden og drikke øl, mens familien i England desperat forsøker å finne ut hva det er han holder på med.

SUNDOWN er en stram, velskrevet og mystisk film lagt til solfylte omgivelser med en intrige som har en umiskjennelig eim av død og uhygge. Michel Franco (AFTER LUCIA, NEW ORDER) og Tim Roth har tidligere laget den kritikerroste CHRONIC sammen. Her får de selskap av Charlotte Gainsbourg i en film full av intrikate twister, som utporsjonerer plottet sitt så langsomt og kløktig at publikum holdes på pinebenken til siste sekund.

Filmomtalen er hentet fra Bergen internasjonale filmfestival, hvor SUNDOWN vant prisen for beste internasjonale fiksjonsfilm, Cinema Extraordinaire i oktober.

What an extraordinary performance Tim Roth gives us here... It’s pitiless and pitch-perfect, an existential tour-de-force - The Guardian

NB! Filmen vises uten norske undertekster.
Filmen er delvis tekstet på engelsk.

Tidligere visninger:

  • fredag 06.05.22 Kl. 20:15
  • tirsdag 10.05.22 Kl. 19:00
  • fredag 13.05.22 Kl. 20:15