SING STREET Se trailer

SING STREET

Regi:
John Carney
Lengde:
1t 56m
År:
2016
Medvirkende:
Ferdia Walsh-Peelo, Lucy Boynton, Jack Reynor, Aidan Gillen, Maria Doyle Kennedy, Mark McKenna
Land:
Irland, Storbritannia, USA
Språk:
Engelsk tale, utekstet
Tilhører tema:
Tromsø Filmklubb

Vi fortsetter vår markering av hundreårsjubileet til Verdensteatret og siden vi startet våren med å vise Sherlock Holmes fra 1916, det året Verdensteatret åpnet, skal vi starte høstens semester med en rykende fersk feel good-film fra 2016!

Den 14-årige Conor vokser opp i åttitallets Dublin. I en noe trøstesløs tilværelse, klemt mellom foreldrenes problemer og den nye skolen, der elevene er tøffe og lærerne enda tøffere, finner allikevel Conor noen lysglimt: Den vakre Raphina, ei jente på den nye skolen. For å blir kjent med Raphina, inviterer Conor henne til å spille inn i den nye musikkvideoen til bandet hans. Det eneste problemet er at Conor ikke har noe band - enda.

For alle oss som vokste opp på åttitallet og for alle som har vært fjorten en gang: Her er det bare å lene seg tilbake i kinosetet og foreta en tidsreise tilbake til åttitallet - og vår egen ungdom!

Odd-Arild Knutsen

Trivia: Deler av filmen ble spilt inn ved skolen Synge Street CBS, drevet av den verdensomspennende katolske underordenen Congregatio Fratrum Christianorum. Faren og onkelen til Ferdia Walsh-Peelo, som spiller Conor, gikk på denne skolen.

Medlemskap og billetter til filmklubbens visninger kjøpes i døra.

NB! Filmen vises uten undertekster.

Tidligere visninger:

  • onsdag 07.09.16 Kl. 21:00