REPRISE (35mm) Se trailer

REPRISE (35mm)

Regi:
Joachim Trier
Lengde:
1t 46 min
År:
2006
Medvirkende:
Espen Klouman Høiner, Anders Danielsen Lie, Viktoria Winge, Henrik Elvestad, Rebekka Karijord, Odd-Magnus Williamson
Land:
Norge
Språk:
Norsk tale (norsk tekst)
Aldersgrense:
12 år

Joachim Triers strålende debutfilm

Erik og Phillip har bekymringsløst dyrket punk, ironi, jenter og en felles drøm om å bli store forfattere. Men nå er de snart 23 og hva har de gjort med livet sitt? Ingen verdens ting!

Så skjer alt. Phillip får utgitt sin første bok, stormforelsker seg i Kari, men blir syk og må innlegges på psykiatrisk avdeling. Eriks bok blir også omsider utgitt, noe som utløser en lammende redsel for å bli avslørt som fullstendig talentløs; nevrosene er på opptur, kjæresten på vei ut og vennskapet til Phillip i ferd med å rakne.

Reprise er en norsk film du ikke har sett før; en humoristisk film om vennskap og galskap, om kjærlighet og katastrofer og om ungdommelig overmot som frontkolliderer med virkeligheten.

Joachim Trier debuterte som spillefilmregissør med Reprise, som han også skrev manus til i samarbeid med Eskil Vogt. Han er utdannet ved National Film & Television School i England, og hadde tidligere gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt med flere prisvinnende kortfilmer og reklamefilmer. I år er han aktuell med Verdens verste menneske, som fullbyrder "Oslo-trilogien" etter Reprise og Oslo, 31. august. Begge disse to vises på Verdensteatret denne måneden, i tillegg til et knippe Trier-kortfilmer!

Reprise vises på ypperlig 35mm-film.

Tidligere visninger:

  • søndag 03.10.21 Kl. 17:00
  • tirsdag 05.10.21 Kl. 20:15