ONSDAGSFILMEN | PHANTOM BOY Se trailer

ONSDAGSFILMEN | PHANTOM BOY

Regi:
Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol
Lengde:
1t 24min
År:
2015
Manus:
Alain Gagnol
Musikk:
Serge Besset
Land:
Belgia, Frankrike
Språk:
Norsk (Norsk tekst)
Aldersgrense:
9 år
Distribusjon:
Arthaus
Tilhører tema:
Onsdagsfilmen

Velkommen til en ny utgave av Onsdagsfilmen - et gratis tilbud på Verdensteatret for deg mellom 9-13 år!

Mens politimannen Alex er ute på oppdrag blir han skadet av en mystisk mann med hatt. På sykehuset, lenket til rullestolen, møter han 11 år gamle Leo.

Leo kan gjøre noe helt spesielt: han kan forlate sin egen kropp. Han kan fly, gå gjennom vegger og være helt usynlig, akkurat som et spøkelse! Sammen med Leo kan Alex fortsette jakten på mannen som truer byen, og redde den fra å gå under. Kan de klare det?

Fra skaperne av En katt i Paris kommer nå en ny spenningsfilm for store og små. De stemningsfulle tegningene av New Yorks velkjente skyline gjør PHANTOM BOY til en flott opplevelse for voksne også. Filmens lanseres med norske stemmer.


Verdensteatret – Cinemateket i Tromsø arrangerer filmvisninger for barn og unge en rekke onsdager i løpet av semesteret!

Er du ferdig på skolen tidlig på onsdager? På Onsdagsfilmen kan barn og unge selv forme sin egen kino-opplevelse. Vi vil høre hva du mener, og ha en åpen dialog med alle som tar turen innom.

Filmene passer perfekt for alle de som ønsker å finne på noe i løpet av en tidlig ettermiddag. I tillegg til filmvisninger vil du kunne være med på forskjellige aktiviteter, workshops og samtaler om eller koblet til film! Visningene har gratis inngang.

Dette er muligheten til å oppleve et variert og mangfoldig tilbud av kvalitetsfilm, og vi ønsker alle hjertelig velkommen til kinovisning og moro på Verdensteatret.

Onsdagsfilmen arrangeres i samarbeid med TIFF Junior.

Merk: dette filmtilbudet er for barn og unge mellom 9-13 år. Om noen voksne følger med byr vi på en kopp kaffe i loungen utenfor kinosalen mens filmen vises.

Tidligere visninger:

  • onsdag 05.06.24 Kl. 13:30