Only God Forgives Se trailer

Only God Forgives

Regi:
Nicolas Winding Refn
Lengde:
1t 30min
År:
2013
Manus:
Nicolas Winding Refn
Medvirkende:
Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm, Rhatha Phongam
Land:
Danmark, Frankrike, Sverige, USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Distribusjon:
Ymer media

Ryan Gosling og Nicolas Winding Refns intense og fullstendig kompromissløse thriller.

Only God Forgives er makkerparets oppfølger til Drive, og er en eksplosiv fortelling om thaiboksing, narkokarteller, hevn og rettferdighet i Bangkoks kriminelle underverden.

Gangsteren Julian (Ryan Gosling) driver en thaibokseklubb, som fungerer som dekke for familiens narkoimperium. Da broren hans, Billy blir drept, ankommer moren deres, Crystal (Kristin Scott Thomas) til Bangkok for å bringe liket av sin favorittsønn hjem og for å få Julian til å ta hevn over brorens morder. Julian starter jakten og blir fanget i en spiral av brutalitet, som bringer ham i søkelyset hos en beryktet Bangkok-sheriff, som utøver sin egen form for justis.

Only God Forgives konkurrerte om Gullpalmen i hovedkonkurransen ved filmfestivalen i Cannes. Nicolas Winding Refn vant prisen for beste regi med Drive, som slo bena vekk under anmeldere og publikum i Cannes i 2011.

Etter visningen av Only God Forgives søndag 14. mai og fredag 19. mai viser vi My Life Directed by Nicolas Winding Refn, som tar oss med bak kulissene under innspillingen av filmen.

Tidligere visninger:

  • søndag 14.05.23 Kl. 19:30
  • fredag 19.05.23 Kl. 19:00