Nick Cave: One More Time with Feeling Se trailer

Nick Cave: One More Time with Feeling

Regi:
Andrew Dominik
Lengde:
1t 50m
År:
2016
Medvirkende:
Nick Cave, Warren Ellis, Barry Adamson, Thomas Wydler m.fl.
Musikk:
Nick Cave & The Bad Seeds
Land:
Storbritannia
Språk:
Engelsk
Tilhører tema:
Musikk på kino

Eksklusiv global premiere på filmen som lanserer Nick Cave & The Bad Seeds nye album!

Dette er, først og fremst, en film hvor Nick Cave & The Bad Seeds fremfører låter fra deres nye album The Skeleton Tree, som slippes natt til 9. september.

Platen har en intimitet og råhet som filmens fotografiske stil vil videreføre. Den vil være filmet i både farger og sort-hvitt. Ideen er å skape en opplevelse som er både oppslukende og elegant, samtidig som den føles umiddelbar og historisk.

I motsetning til vanlige albumslipp vil ingen låter fra platen slippes som singler eller gjøres tilgjengelig for media før slippdato. Visningen av denne filmen blir dermed første sjanse til å høre og oppleve de nye sangene.

Prosjektet markerer også Caves retur til kinolerretet etter Iain Forsyth og Jane Pollards unike dokudrama 20,000 Days on Earth fra 2014. Med en blanding av fakta og fiksjon ble filmen unisont hyllet av anmelderne, og gikk hen og tjente over fire millioner dollar på verdensbasis.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten på kino!

På premieren torsdag 8. september vil det være en større ramme rundt filmen:

Egon Holstad vil holde innledning, og det vil være DJs i kafeen før og etter visningen. Disse er Kari Westergaard, Henry Johnsen og Helge Skog.

Backbeat vil også være til stede i kafeen og selge den nye plata The Skeleton Tree etter filmvisningen. Du har med andre ord muligheten til å sikre deg din utgave kvelden før den kommer i salg i butikken! OPPDATERING: DET VIL DESSVERRE IKKE VÆRE SALG AV PLATE ETTER VISNINGEN GRUNNET SEN POSTGANG, MELDER BACKBEAT.

OPPDATERING: FORESTILLINGEN TORSDAG 8. SEPTEMBER ER NÅ UTSOLGT!

Tidligere visninger:

  • torsdag 08.09.16 Kl. 21:00
  • fredag 09.09.16 Kl. 17:00