MUSIKK PÅ KINO: The Doors: Live At The Bowl ’68 (Special Edition)

MUSIKK PÅ KINO: The Doors: Live At The Bowl ’68 (Special Edition)

Regi:
Ray Manzarek
Lengde:
1t 32min
År:
2021
Medvirkende:
Jim Morrison, John Densmore, Robby Krieger, Ray Manzarek
Land:
USA
Språk:
Engelsk tale (utekstet)
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Tilhører tema:
Musikk på kino

The Doors-albumet L.A. Woman fyller 50 år, og kinoer over hele verden forvandles til konsertlokaler – og gir Doors-fans det nærmeste de kan komme en live-opplevelse av Hollywood Bowl-konserten fra 1968.

5. juli 1968 gikk The Doors opp på den store scenen i Hollywood Bowl med en legendarisk forestilling som er ansett for å være bandets beste innspilt på film. Kvartetten opptrådte etter utgivelsen av albumet Waiting For The Sun og singelen "Hello, I Love You". Live-opptredenene hadde blitt finpusset i løpet av de to foregående årene og bandet var i absolutt toppform.

4. november 2021, til feiringen av 50-årsjubileet for The Doors' siste studioalbum L.A. WOMAN (1971), vil The Doors: Live At The Bowl '68 Special Edition gi Doors-fans rundt om i verden en ny opplevelse av en gammel konsert. Vi er der sammen med Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek og Robby Krieger. Sistnevnte har uttalt at "Magien som er gjort for å forbedre bildet og lydkvaliteten til dette showet vil få alle til å føle at de har et sete på første rad i Hollywood Bowl."

For å feire L.A.WOMAN, inkluderer denne spesielle begivenheten en helt ny opptreden og en samtale med John Densmore, Robby Krieger og manager Jeff Jampol, filmet eksklusivt for det store lerret.

Filmen er nå remastret med 5.1 surroundlyd av Bruce Botnick, lydmann og mikser for The Doors, som spilte inn liveopptredenen på Hollywood Bowl i 1968 og co-produserte L.A.WOMAN. The Doors: Live At The Bowl '68 Special Edition er omhyggelig restaurert fra originale kameranegativer, og inneholder konserten i sin helhet, inkludert "Hello, I Love You", "The WASP (Texas Radio and the Big Beat)", "Light My Fire" og "The End".

John-Kristian Dalseth fra Tromsø internasjonale filmfestival holder innledning før filmen!

Tidligere visninger:

  • torsdag 04.11.21 Kl. 20:45