MISTRESS AMERICA Se trailer

MISTRESS AMERICA

Regi:
Noah Baumbach
Lengde:
1 time, 24 min
År:
2015
Manus:
Greta Gerwig & Noah Baumbach
Medvirkende:
Greta Gerwig, Lola Kirke, Matthew Shear, Jasmine Cephas-Jones, Heather Lind
Foto:
Sam Levy
Musikk:
Britta Phillips & Dean Wareham
Land:
USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Tilhører tema:
Månedens film

Sjarmerende komedie fra skaperne av Frances Ha.

Dramakomedien Frances Ha er et av de store høydepunktene i karrierene til regissør Noah Baumbach og skuespiller Greta Gerwig. I Mistress America er kjæresteparet tilbake med en ny film, hvor de sitatvennlige replikkene fyker veggimellom, og hvor Gerwig virkelig får anledning til å bevise at hun er en av sin generasjons store filmkomikere.

Gerwig spiller hovedrollen som den energiske Brooke, en selvlært interiørarkitekt/aerobic-instruktør/sosiale medier-ekspert som tar sin vordende stesøster Tracy under sine vinger. Brooke er et oppkomme av kuriøse innfall og ideer, og Tracy blir raskt fascinert av hennes utradisjonelle livsstil og usvikelige tro på seg selv. Og når de to legger ut på en roadtrip for å sikre finansiering til Brookes vidløftige restaurantplaner, er det duket for en forviklingskomedie av beste merke.

Med et sylskarpt manus og gnistrende samspill mellom Gerwig og nykommeren Lola Kirke (søsteren til Jessa fra Girls), er MISTRESS AMERICA en stor filmopplevelse som viser at komedier kan by på vel så innsiktsfulle karakterportretter som drama.

Tidligere visninger:

  • onsdag 21.08.19 Kl. 18:30
  • torsdag 22.08.19 Kl. 18:15