Love & Mercy Se trailer

Love & Mercy

Regi:
Bill Pohlad
Lengde:
2 timer
År:
2014
Manus:
Michael A. Lerner & Oren Moverman
Medvirkende:
Paul Dano, John Cusack, Elizabeth Banks, Paul Giamatti
Foto:
Robert D. Yeoman
Musikk:
Atticus Ross
Land:
USA
Språk:
Engelsk (utekstet)
Tilhører tema:
Musikk på kino

Paul Dano og John Cusack briljerer begge som Brian Wilson!

Månedens «Musikk på kino» er LOVE & MERCY, en rykende fersk spillefilm om Brian Wilson hvor rollen som den legendariske frontfiguren i the Beach Boys spilles av både Paul Dano og John Cusack.

På midten av 1960-tallet befinner en ung og ettertenksom musiker seg midt i en enorm suksesshistorie etter flere hits med the Beach Boys. Etter et panikkanfall trekker han seg tilbake fra turnélivet og går i studio for å lage «tidenes beste album» - Pet Sounds. Underveis begynner hans tak på virkeligheten å svinne hen og etter flere psykedeliske opplevelser begynner han å høre stemmer i hodet sitt.

Senere, på 1980-tallet er Wilson er middelaldrende, nedbrutt og forvirret mann som under kraftig medisinering styres av en kontrollerende terapeut. Wilsons tilfeldige møte med en kvinnelig bilselger forandrer livet hans, da hun bestemmer seg for å redde han ut fra terapeutens tvilsomme behandling.

Filmen har vært vist på filmfestivalene i Toronto, Berlin og South by SouthWest. Den har i skrivende stund ikke fått norsk distribusjon. Visningene på Verdensteatret blir derfor av den eksklusive sorten!

MERK: FILMEN VISES UTEN NORSKE UNDERTEKSTER.

På visningen torsdag 28. mai kl. 20:00 vil Børge Figenschau og Håvard Stangnes fra Badger holde innledning før filmen og være DJs i kafeen etter visningen!

Tidligere visninger:

  • torsdag 28.05.15 Kl. 20:00
  • fredag 29.05.15 Kl. 18:30
  • mandag 08.06.15 Kl. 18:00
  • onsdag 10.06.15 Kl. 21:00