LOVE ACTUALLY

LOVE ACTUALLY

Regi:
Richard Curtis
Lengde:
2t 14m
År:
2003
Medvirkende:
Bill Nighy, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Martin Freeman, Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley, Hugh Grant, Laura Linney, Alan Rickman
Land:
USA
Språk:
Engelsk tale, med norske undertekster
Aldersgrense:
Tillat for alle
Distribusjon:
United International Pictures

Love Actually på Verdensteatret - det blir ikke jul uten!

Kjærligheten skaper latter, knuser hjerter, og tvinger frem forpliktelser og valg. Den løfter sinnet samtidig som den bringer med seg risiko. Den kan være ekstatisk, eksepsjonell, uventet, uvelkommen, ubeleilig, uforklarlig, uelegant, uforlignelig. Kjærligheten er faktisk overalt.

Statsministeren faller hodestups for en av sine ansatte øyeblikket etter at han inntar Downing Street 10. En forfatter "rømmer" til Syd-Frankrike for å lege sitt knuste hjerte, og finner kjærligheten i en innsjø. En trygt gift kvinne mistenker at ektemannen er i ferd med å gli fra henne. En nygift kvinne feiltolker signalene hun får fra brudgommens beste venn. En skolegutt forsøker å vinne oppmerksomhet hos den mest uoppnåelige jenta på skolen. En enkemann og stefar forsøker å bli kjent påny med sønnen som plutselig ble en fremmed. En kontorsjef forsøker å gjøre noe med avstandsforelskelsen på kontoret. Og en aldrende rockestjerne som har "sett det meste" håper på et comeback sent i karrieren.

Kjærligheten stikker kjepper i hjulene for dem alle. I London, på julaften, vikles alle disse menneskenes skjebner sammen - igjen og igjen og igjen - med romantiske, morsomme og bittersøte konsekvenser for alle de som er heldige (eller uheldige) nok til å være forhekset av kjærligheten.

LOVE ACTUALLY har sakte, men sikkert etablert seg som en av de moderne juleklassikerne man bare må se for å få julestemningen. Verdensteatret fortsetter tradisjon tro med å vise filmen i ukene før jul og oppfordrer alle til sette juleforberedelsene på vent, ta med en god venn eller to, kjøpe et glass med noe godt i kafeen og innta kinosetet. Christmas is all around us!

Billetter:

Tidligere visninger:

  • onsdag 09.12.20 Kl. 18:00
  • lørdag 12.12.20 Kl. 18:00
  • onsdag 16.12.20 Kl. 13:00
  • onsdag 16.12.20 Kl. 20:00
  • fredag 18.12.20 Kl. 17:00
  • lørdag 19.12.20 Kl. 19:00
  • søndag 20.12.20 Kl. 20:30