Little Children [35mm] Se trailer

Little Children [35mm]

Regi:
Todd Field
Lengde:
2t 19min
År:
2007
Originaltittel:
Little Children
Manus:
Todd Field og Tom Perrota
Medvirkende:
Kate Winslet, Jennifer Connelly, Patrick Wilson, Gregg Edelman, Sadie Goldstein
Land:
USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Distribusjon:
Nasjonalbiblioteket
Tilhører tema:
Fokus: Todd Field

Skarp, intelligent og tankevekkende film om småbarnsforeldre i et vellykket forstadsmiljø, med Kate Winslet, Jennifer Connelly og Patrick Wilson i de største rollene.

Sarah kjeder seg, forholdet til ektemannen har kjølnet, han tilbringer helst tiden foran tvilsomme sexsider på nettet. Småbarnsforeldre møtes med barn i parker og ved svømmebasseng. En hjemmepappa, Brad, er likhet med Sarah småsulten på forandring, mens kona er på jobb med nye dokumentarfilmprosjekter.

Nervepirrende og morsom, stillferdig og hjerteskjærende - denne filmen trekker deg inn som et magnetisk kraftfelt. Vel så interessant er fortellingen om en nylig løslatt overgriper som slår seg ned i nærmiljøet. Little Children er sexy utfordrende, med regissørens gode teft for nyanser og en miks av satire og seriøst drama.

Little Children ble nominert til tre Oscar-priser i 2007: beste manus samt beste kvinnelige hovedrolle (Kate Winslet) og beste mannlige birolle (Jackie Earle Haley). Denne våren er regissør Todd Field på ny aktuell med den kritikerroste og prisvinnende filmen Tár.

Filmen vises på flott 35mm-format, og inngår i vårt fokus på Todd Field sammen med In the Bedroom og Tár.

Billetter: