KIRIKO OG TROLLKVINNEN [35mm]

KIRIKO OG TROLLKVINNEN [35mm]

Regi:
Michel Ocelot
Lengde:
1t 15m
År:
1998
Originaltittel:
KIRIKOU ET LA SORCIÈRE
Manus:
Michel Ocelot
Medvirkende:
Benjamin Helstad, Unn Vibeke Hol, Lena Meieran, Roy Bjørnstad, Oliver Peldius, Pia Johansson
Land:
Frankrike
Språk:
Norsk tale
Aldersgrense:
6 år
Distribusjon:
Nasjonalbiblioteket
Tilhører tema:
TIFF Junior 2019

Kiriko blir født i en afrikansk landsby som er under den ond trollkvinnen Karabas forbannelse. Brønnen er tørr, kvinnene og de gamle blir plaget og alle mennene er blitt spist av trollkvinnen. Karaba er en både vakker og ond kvinne. Hjulpet av fryktelige og lydige "fetisjer" holder hun landsbyen i sin makt. Når Kiriko hører om dette ønsker han å befri landsbyen fra Karabas forbannelse, og også å forstå hvorfor trollkvinnen er så ond...

In a little village somewhere in Africa, a boy named Kirikou is born. His mother tells him how an evil sorceress has dried up their spring and devoured all males of the village. Hence little Kirikou decides to free the village from the curse.


Dette er ei spesialvisning i regi av Tromsø Barnefilmklubb og medlemskap selges i døren. Det er kun mulig å betale med kontanter eller Vipps ved inngang. Billetter selges ikke på nett. KIRIKO OG TROLLKVINNEN er Tromsø Barnefilmklubb sitt bidrag til TIFF Junior.

Etter filmvisningen har barna mulighet til å være med på ei omvisning på maskinrommet. Filmen blir vist på 35mm (gammeldags filmrull).

Tromsø barnefilmklubb har visninger hver lørdag kl. 12:00 i høst- og vårsemesteret på Verdensteatret. Vi viser kvalitetsfilm som passer fra tre år og oppover. Medlemskap 200 kroner for alle filmene og 100 for enkeltfilmer. Voksne går gratis i følge med barn.

Tidligere visninger:

  • lørdag 07.09.19 Kl. 12:00