Kick-off SMAK Nordnorsk matfestival: Chef Se trailer

Kick-off SMAK Nordnorsk matfestival: Chef

Regi:
Jon Favreau
Lengde:
1 time, 54 min.
År:
2014
Manus:
Jon Favreau
Medvirkende:
Jon Favreau, John Leguizamo, Sofia Vergara, Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, Robert Downey, jr.
Land:
USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)

Helmersen Delikatesser og Verdensteatret inviterer til en pangstart på årets SMAK festival.

I anledning årets matfestival viser Verdensteatret den kritikerroste filmen CHEF, en real sjarmbombe av en film som appellerer til smakssansene.

Før filmen serverer Helmersen ekte Feelgood - Streetfood; Pulled Duck av norsk and etter egen oppskrift.

Det blir muligheter for å kjøpe drikke både med og uten alkohol, og kanskje det dukker opp noen øltyper du ikke har smakt før?

Arrangementet passer for hele familien!

Pris: kr. 200,- (inkluderer mat + kinobillett)


Om filmen:

Jon Favreau regisserer og spiller hovedrollen i denne kulinariske filmen. Mesterkokken Carl Casper har store kreative ambisjoner, men må føye seg etter sjefens ordre på restauranten han jobber i. Han krangler også med en bitter mat kritiker som har lagt Carl for hat.

Til slutt flyter glasset over, og han må se seg om etter en ny jobb. Han ekskone Inez forsøker å støtte ham så godt hun kan. Hun ønsker også at han skal sette av mer tid til den unge sønnen deres, Percy. Sammen med en god kollega, tar Carl med seg sønnen på en gourmetfylt roadtrip gjennom USA for å finne seg selv.

Etter stor suksess i registolen for de to første Iron Man filmene returnerer her Favreau til sine røtter i indiefilm sjangeren. Med seg foran kamera har han et stjernelag av de sjeldne og resultatet er en real sjarmbombe og gledesfylt film som appellerer til smakssansene.

Tidligere visninger:

  • onsdag 16.09.15 Kl. 18:00