In Somnium

In Somnium

Regi:
Arild Østin Ommundsen
Lengde:
23min
År:
2021
Manus:
Arild Østin Ommundsen
Medvirkende:
Vega Østin, Nina Ellen Ødegård, Gjermund Wien, Pia Tjelta, Per Kjerstad
Musikk:
HIGHASAKITE
Land:
Norge
Språk:
Norsk
Aldersgrense:
12 år
Distribusjon:
Chezville
Tilhører tema:
Musikk på kino

I anledning bandets konsert på Kulturhuset 3. november viser vi samme kveld IN SOMNIUM, en musikalsk kortfilmodyssé fra HIGHASAKITE og regissør Arild Østin Ommundsen.

In Somnium er et kunstnerisk samarbeid mellom bandet Highasakite og Arild Østin Ommundsen. Filmen er basert på tre låter fra Highasakite sitt nyeste album Mother, og er en visuell fortelling drevet frem av musikkens tekster og lydbilde. 12-åringen Vilja sniker seg ut om kvelden og vi følger henne gjennom en natt som starter med uskyldige utprøvelser, men som utvikler seg til et grenseoverskridende mareritt.

Arild Østin Ommundsen har en lang karriere som regissør. Hans debutfilm Mongoland var med på å starte Stavangerbølgen i norsk film. Han har også samarbeidet med den prisbelønnede forfatteren Johan Harstad om filmen Now It's Dark, som foregikk i Harstads Ferskenen-univers. Ommundsens filmer har vunnet en rekke priser nasjonalt og internasjonalt.

HIGHASAKITE tilhører toppsjiktet i norsk popmusikk, og de har vunnet flere gjeve priser. HIGHASAKITE består av Ingrid Helene Håvik og Trond Bersu.

In Somnium hadde verdenspremiere på TIFF 2022.

Tidligere visninger:

  • torsdag 03.11.22 Kl. 17:00