Hvit støy Se trailer

Hvit støy

Regi:
Noah Baumbach
Lengde:
2t 16min
År:
2022
Originaltittel:
White Noise
Manus:
Noah Baumbach (basert på Don DeLillos bok)
Medvirkende:
Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, Raffie Cassidy og Jodie Turner-Smith
Land:
USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Distribusjon:
Selmer Media

Noah Baumbach er tilbake med en filmatisering av Don DeLillos mesterlige Hvit støy.

Don DeLillos Hvit støy regnes som et av de store verkene i amerikansk etterkrigslitteratur, og romanen har, siden den ble utgitt i 1985, hatt rykte på seg for å være ufilmbar. Det har derfor vært knyttet store forventninger til den eminente regissøren Noah Baumbachs adaptasjon av historien om den amerikanske familien Gladney og deres forsøk på å håndtere livet, døden og den eksistensielle angsten som ubønnhørlig følger med moderniteten. Nok en gang har Baumbach slått seg sammen med Adam Driver og Greta Gerwig, og de to glimrer i rollene som ekteparet Jack og Babette Gladney. Hvit støy har blitt en film som er like deler morsom og skremmende, poetisk og absurd, ordinær og apokalyptisk, det er rett og slett en kinoopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Hvit støy er Noah Baumbachs første spillefilm som ikke er basert på hans egen idè. Den internasjonale premieren var under filmfestivalen i Venezia, der den fikk en varm mottakelse av publikum og kritikere.

I anledning premieren på Hvit støy viser vi også Baumbachs gjennombruddsfilm, The Squid and the Whale fra 2005 på lekkert 35mm format 10. og 14. desember.

Tidligere visninger:

  • fredag 09.12.22 Kl. 19:30
  • søndag 11.12.22 Kl. 20:15
  • mandag 12.12.22 Kl. 20:15
  • onsdag 14.12.22 Kl. 13:00