HOW TO HAVE SEX Se trailer

HOW TO HAVE SEX

Regi:
Molly Manning Walker
Lengde:
1t 31m
År:
2023
Manus:
Molly Manning Walker
Medvirkende:
Mia McKenna-Bruce, Lara Peake, Enva Lewis, Samuel Bottomley, Shaun Thomas
Foto:
Nicolas Canniccioni
Musikk:
James Jacob
Land:
Storbritannia
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Aldersgrense:
15 år
Distribusjon:
Arthaus

Prisvinnende festivalfavoritt og bunnsolid regidebut fra en meget spennende ny filmskaper!

Tara, Skye og Em, tre britiske jenter i tenårene, reiser på pakketur til Kreta, klare for en sydende cocktail av alkohol og sex. Et av målene for turen er at Tara skal ha sex for første gang. Men når de treffer den festglade nabogjengen på hotellet, tar ferien en uventet vending.

How to Have Sex dykker ned i en gjenkjennelig ungdomstematikk med forfriskende åpenhet og rå ærlighet, og unngår dermed å falle inn i de vanlige klisjeene man forventer i en film om tenåringer.

Med gnistrende spill av Mia McKenna-Bruce i rollen som Tara, og sikker regi av debutanten Molly Manning Walker, er dette en energisk festpille med sviende bismak. Filmen mottok prisen for Beste film i programmet Un Certain Regard på filmfestivalen i Cannes og kritikerprisen under European Film Awards. Shaun Thomas og nevnte McKenna-Bruce vant henholdsvis prisene for beste bi- og hovedrolle under British Independent Awards, og filmen var også nominert til hele tre BAFTA-priser, inkludert for beste britiske film samt beste debutfilm av en britisk regissør.

«I started to think about my understanding of sex, and where it came from. I wanted to strip it back. How have we learned how to have sex as a society, and how is that not working for so many women? – Molly Manning Walker, regissør

Tidligere visninger:

  • fredag 01.03.24 Kl. 18:00
  • lørdag 23.03.24 Kl. 16:00
  • mandag 25.03.24 Kl. 18:30