Hjemme i Hampstead Se trailer

Hjemme i Hampstead

Regi:
Joel Hopkins
Lengde:
1t 42m
År:
2017
Originaltittel:
Hampstead
Manus:
Robert Festinger
Medvirkende:
Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton
Foto:
Felix Wiedemann
Musikk:
Stephen Warbeck
Land:
Storbritannia
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Distribusjon:
Norsk Filmdistribusjon
Tilhører tema:
Månedens film

Romantisk drama med Oscarvinner Diane Keaton og Brendan Gleeson.

Emily Walters har bodd i London, ved kanten av parken Hampstead Heath, i årevis. En dag mens hun ser ut over Heath fra loftsvinduet, får hun øye på en falleferdig hytte godt gjemt av trær og buskas. Sjokkert ser hun at hyttas beboer, en uflidd mann, blir angrepet av en gruppe kjeltringer og hun ringer politiet.

Dagen etter går hun på leting etter mannen og når hun kommer i prat med ham viser det seg at han heter Donald og har levd et rolig og nærmest selvforsynt liv i hytta i 17 år. Nå er livsstilen hans truet - hans hjem er målet for eiendomsutviklere som har begynt å bruke hardhendte taktikk for å fjerne ham. Emily ønsker å hjelpe Donald og sammen tar de opp kampen mot eiendomsprofitørene.

Samarbeidet deres utvikler seg til et vennskap og snart innser begge at vennskapet også er i ferd med å utvikle seg til noe mer. Men hva skal omgivelsene, naboene og ikke minst Emilys voksne sønn mene om noe sånt? En velstående enke sammen med en nærmest hjemløs mann?

Veteranskuespillerne Diane Keaton og Brendan Gleeson briljerer sammen i denne varme og velspilte dramakomedien, fra regissøren av The Love Punch (2013) og Last Chance Harvey (2008).