Gratis studentvisning: Ninjababy Se trailer

Gratis studentvisning: Ninjababy

Regi:
Yngvild Sve Flikke
Lengde:
1t 43m
År:
2021
Medvirkende:
Kristine Kujath Thorp, Arthur Berning, Nader Khademi, Tora Dietrichson, Silya Nymoen, Herman Tømmeraas
Språk:
Norsk tale (norsk tekst)
Aldersgrense:
12 år

Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF), Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø, Aurora kino Fokus og Studentsamskipnaden inviterer byens studenter til en gratis visning av den herlige nye norske filmen NINJABABY!

NINJABABY handler om 23 år gamle Rakel, som først når hun er seks måneder på vei oppdager at hun ble gravid etter en lite romantisk one-night-stand. Rakel har aldri ønsket å bli mor, og reagerer med fornektelse, sinne og frustrasjon. Hun føler barnet i magen har lurt henne: "Den er en fucking jævla sneaky ninjababy, som bare tror den kan gjemme seg der inne og kose seg, og så snike seg ut ni måneder senere."

Når Ninjababy snart kryper ut fra Rakels tegnebøker og frem fra tankene hennes, tar det ikke lang tid før han forstår at han må kjempe for sin egen framtid. Rakel på sin side må navigere mellom det hun mener er det beste for seg selv og det beste for barnet sitt – eller er det kanskje det samme?

NINJABABY er en rørende og morsom film om det å bli voksen, og hvor uforberedt man kan være på å oppleve noe så naturlig som å bli gravid. Filmen har mottatt fantastiske anmeldelser og vant også publikumsprisen på årets TIFF, hvor den var festivalens åpningsfilm.

Forestillingen er gratis og kun for studenter. Alle publikummere må registreres og hente ut en personlig fribillett her: https://bit.ly/2T8BKky

Filmen vises på Verdensteatret som i henhold til dagens nasjonale retningslinjer har en maks kapasitet på 100 personer i kinosalen. Kinoen tar smittevern på alvor og vi oppfordrer alle publikummere til å lese disse før de kommer på forestilling: https://bit.ly/3wdwdrK

Tidligere visninger:

  • mandag 14.06.21 Kl. 19:30