GALAXY QUEST

GALAXY QUEST

Regi:
Dean Parisot
Lengde:
1t 42 min
År:
1999
Medvirkende:
Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub, Sam Rockwell
Land:
USA
Språk:
Norsk tekst
Aldersgrense:
12 år
Tilhører tema:
Tromsø Filmklubb

Science fiction når den er som best!

I Galaxy Quest følger vi en gruppe skuespillere som spilte i en meget kjent og populær serie med samme navn. Serien var ferdig for 18 år siden og med manglende jobb i ettertid av seriefinalen bruker de tiden sin til å stille opp på diverse messer for å møte de ville fansene.

En dag blir de oppsøkt av en gruppe aliens kalt Thermians som er i desperat nød, og brått er ikke «Galaxy Quest» kun fiksjon lenger. Disse aliene har plukket opp episodene fra tv-showet, men på grunn av sin naive væremåte har de ikke oppfattet dette som skuespill, men snarere dokumentarer som de har basert hele sin virkelighet på. De har designet skipet sitt nøyaktig etter serien og tror at våre skuespillere skal kunne redde dem fra sin store fiende Fatu-Krey. Nå må de spille ut sine roller i virkeligheten for å klare å redde Thermians fra utryddelse.

Galaxy Quest er en film å få med seg, sci-fi fans vil ha denne som en kjær film i sin bok og for de andre er det en film det er lett å like. Den har hentet mye god inspirasjon fra den populære filmserien «Star Trek» og seriens store fanbase. Og med et cast som inkluderer skuespillere som Alan Rickman, Sigourney Weaver og Sam Rockwell skal det godt gjøres at den ikke faller i smak.

Filmen vises av Tromsø Filmklubb. Billetter kjøpes på filmklubben sine nettsider.

Tidligere visninger:

  • onsdag 15.09.21 Kl. 21:00