Frost

Frost

Regi:
Chris Buck, Jennifeer Lee
Lengde:
1 t 48 min
År:
2013
Originaltittel:
Frozen
Manus:
Jennifer Lee, Shane Morris
Land:
USA
Tilhører tema:
Tromsø barnefilmklubb

Under årets filmfestival ble Frost vist for godt over tusen tromsøbarn og voksne på utekinoen. En magisk opplevelse. Vi åpner årets barnefilmsesong med å vise Frost innendørs. Forhåpentligvis noe varmere enn i januar og like magisk.

Filmen handler om et kongerike hvor trolldom har forhekset alt til evig vinter. Den uredde optimisten Anna bestemmer seg for å legge ut på en episk reise for å finne sin søster Elsa, Snødronningen, og sette en stopper for hennes iskalde forbannelse. Med seg på reisen har hun den erfarne fjellfareren Kristoffer og hans gode venn, reinsdyret Svein. På reisen gjennom dal og over fjell i ett landskap som minner om Norge, møter de mystiske troll og en fantastisk morsom snømann som heter Olaf. Det er magiske tilstander på hver en fjelltopp og de må sammen kjempe mot de iskalde elementene for å redde kongeriket fra evig forbannelse.

Nydelig musikk, spennende historie og skikkelig Disney kvalitet gjør at denne filmen har fått mange fans blant små og store. Velkommen for å se den for første eller n'te gang. For en forsmak, gjensyn se norsk trailer Frost

Tidligere visninger:

  • lørdag 07.02.15 Kl. 12:00