Fra balkongen Se trailer

Fra balkongen

Regi:
Ole Giæver
Lengde:
1t 24m
År:
2017
Originaltittel:
Fra balkongen
Manus:
Ole Giæver
Medvirkende:
Ole Giæver
Foto:
Øystein Mamen
Musikk:
Ola Fløttum
Land:
Norge
Språk:
Norsk (norsk tekst)
Distribusjon:
Mer Film
Tilhører tema:
Månedens film

En humoristisk og rørende film om det lille livet i det store universet.

Fra balkongen tar deg med gjennom 12 måneder i livet til Ole Giæver og familien hans i Brochmannsgate 12A, Oslo, Norge, Europa, Jorda, Universet. Du får være med på hverdagsliv og høytider, usensurerte tankesprang, minner, fantasier og undring over livets store og små spørsmål. Tida går så altfor fort. Men hva hvis du tar en liten pause fra hverdagslivet, setter deg ned et sted med utsikt til verden og spør deg selv: Når sluttet jeg å drømme om hvem jeg skulle bli og bare ble den jeg er?

Giævers film er som en tidskapsel fylt av et liv på jorda, slik det leves akkurat nå. Av alle øyeblikkene som fyker forbi i livets berg- og dalbane. Det å se datteren din sykle for første gang kan utløse en tankerekke som tar deg langt inn i framtiden. Å hoppe på trampolinen i hagen kan føre deg ut i verdensrommet. Et forsøk på å bryte med gamle vaner kan få deg til å prøve å drikke fløte eller et rått egg. Og til jul samler du familien for å skape nye minner ved å gjøre nøyaktig det samme som alle tidligere år. Du vet at alt dette skal bli borte en gang, men du fortsetter likevel fordi?

Dette er Ole Giævers tredje spillefilm. Som hans to tidligere filmer hadde også Fra balkongen sin premiere på den internasjonale filmfestivalen i Berlin. Hans forrige film Mot naturen ble en kritiker- og publikumssuksess når den gikk på kino i 2014.

Tidligere visninger:

  • fredag 25.08.17 Kl. 12:45
  • fredag 25.08.17 Kl. 15:45
  • lørdag 26.08.17 Kl. 15:45
  • søndag 27.08.17 Kl. 19:00
  • tirsdag 29.08.17 Kl. 18:30