Førpremiere: Thelma Se trailer

Førpremiere: Thelma

Regi:
Joachim Trier
Lengde:
1t 56m
År:
2017
Manus:
Eskil Vogt & Joachim Trier
Medvirkende:
Eili Harboe, Kaya Wilkins, Ellen Dorrit Petersen, Henrik Rafaelsen
Foto:
Jakob Ihre
Musikk:
Ola Fløttum
Land:
Norge
Språk:
Norsk
Distribusjon:
Motlys / SF Norge
Tilhører tema:
Førpremiere

Eksklusiv førpremiere på den nye og etterlengtede filmen fra Joachim Trier, med besøk fra produsent og skuespiller.

THELMA er en romantisk, overnaturlig thriller om en ung kvinne som i møte med kjærligheten oppdager at hun har skremmende og uforklarlige krefter.

Thelma har nettopp flyttet fra sin religiøse familie på Vestlandet for å studere i Oslo, da hun plutselig får et voldsomt anfall på lesesalen som hun holder skjult for sine foreldre. Samtidig treffer hun medstudenten Anja og de to blir trukket mot hverandre på mystisk vis. Thelma blir overveldet av følelser hun ikke tør å anerkjenne, anfallene blir flere og farligere, og legene har ingen forklaring. Skremmende og overnaturlige krefter presser seg frem og en dag forsvinner Anja sporløst...

THELMA er Joachim Triers (Reprise, Oslo 31.august, Louder Than Bombs) nye, norskspråklige film. Eili Harboe spiller hovedrollen - hun har tidligere vært med i filmer som Bølgen, Kyss meg for faen i helvete og Kompani Orheim. I THELMA spiller hun mot Kaya Wilkins, også kjent som artisten Okay Kaya.

Filmen har ordinær norgespremiere 15. september, men Verdensteatret er stolte over å presentere en førpremiere på filmen allerede i kveld, 4. september. Filmens produsent Thomas Robsahm og skuespiller Eili Harboe vil være til stede og presentere filmen, i samtale med Ingrid Dokka fra Nordnorsk filmsenter.

Tidligere visninger:

  • mandag 04.09.17 Kl. 18:00