ONCE UPON A TIME... IN HOLLYWOOD [35mm] Se trailer

ONCE UPON A TIME... IN HOLLYWOOD [35mm]

Regi:
Quentin Tarantino
Lengde:
2t 39m
År:
2019
Manus:
Quentin Tarantino
Medvirkende:
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell, Luke Perry, Damian Lewis, Lena Dunham
Land:
USA
Språk:
Engelsk (utekstet)
Aldersgrense:
18 år
Distribusjon:
SF Norge
Tilhører tema:
Månedens film

Den niende filmen fra mesterregissør Quentin Tarantino!

Vi viser ofte film på 35mm her på Verdensteatret – altså godt, gammeldags, analogt kinoformat på filmrull. Årsaken til det er at det er slik filmene er ment å vises, og hvis 35mm-kopien er god, er bildekvaliteten rikere og bedre enn i digital utgave.

En av forkjemperne for 35mm-filmen er Quentin Tarantino. Hans siste film, ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD, er skutt på 35mm-film og bør aller helst vises analogt på det formatet. Vi er derfor ville av begeistring over å kunne tilby Tarantinos mesterverk på en ny, kjempeflott 35mm-kopi! En sjelden mulighet til å se filmen slik Tarantino ønsker det.

Har du allerede sett filmen? Se den igjen. Filmpolitiets Birger Vestmo: «Filmen ble vist på 35mm i Cannes, noe som dessverre ikke er praktisk mulig i de fleste kinoer lenger. Det kan man jo bare beklage, for ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD ser helt fantastisk ut i all sin analoge prakt, med levende, glødende og finkornete bilder fra mesterfotografen Robert Richardson».

Tarantinos nye mesterverk utspiller seg i Los Angeles i 1969. Vi møter en avdanket tv-skuespiller og hans stuntmann, som strever for å gjennoppnå berømmelse og suksess i Hollywoods filmindustri. Leonardo DiCaprio og Brad Pitt leder et strålende ensemble av skuespillere i det som utvilsomt er et av årets store kinohøydepunkter.

OBS: 35mm-kopien er utekstet.

Tidligere visninger:

  • tirsdag 08.10.19 Kl. 19:45
  • tirsdag 15.10.19 Kl. 20:30
  • fredag 18.10.19 Kl. 20:15
  • søndag 20.10.19 Kl. 20:15