Før Solnedgang Se trailer

Før Solnedgang

Regi:
Richard Linklater
Lengde:
1 time, 20 min.
År:
2004
Originaltittel:
Before Sunset
Manus:
Richard Linklater, Ethan Hawke, Julie Delpy
Medvirkende:
Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff, Louise Lemoine Torres,Rodolphe Pauly
Land:
Frankrike, USA
Språk:
Engelsk
Tilhører tema:
Månedens klassiker

What if you got a second chance with the one that got away?

For ni år siden møttes Jesse og Celine i 14 timer og følte at de passet perfekt sammen. De lovte hverandre å treffes igjen etter seks måneder, men løftet ble brutt. Ni år senere får de en ny sjanse. Kan den gamle dragningen utvikle seg til kjærlighet?

Jesse er i ferd med å avrunde lanseringen av sin siste bok. Han møter pressen på en liten bokhandel i Paris. Bakerst i rommet står noen og ser på ham. Jesse kommer ut av fatning, for det er Celine, jenta han fikk så god kontakt med for ni år siden på en togtur som endte i Wien. Siden har de ikke sett hverandre, til tross for lovnader om å møtes bare seks måneder senere.

Jesse bor nå i New York, Celine i Paris. Etter den første gjensynsgleden går de gatelangs i Paris og merker at tiden nok en gang står stille. Samtalen flyter like lett og inderlig som for ni år siden. Jesse skal tilbake til New York samme kveld, men utsetter avreisen så lenge han kan. De bruker hvert minutt på å gjenoppdage hverandre og kaste lys over perioden med adskillelse. Jesse må til slutt bestemme seg. Skal han miste fotfestet i Paris med Celine eller vende tilbake til familielivet i New York?

http://www.youtube.com/watch?v=oI3UuneLcyU

Tidligere visninger:

  • søndag 22.09.13 Kl. 19:00