Flag Day Se trailer

Flag Day

Regi:
Sean Penn
Lengde:
1t 48min
År:
2021
Manus:
Jez Butterworth & John-Henry Butterworth (Basert på boken Flim-Flam Man av Jennifer Vogel)
Medvirkende:
Sean Penn, Dylan Penn, Hopper Penn, Josh Brolin, Katheryn Winnick
Land:
Storbritannia, USA
Språk:
Engelsk tale, norsk tekst
Distribusjon:
Nonstop Entertainment

Sterkt og rørende familiedrama av og med Sean Penn.

John Vogel var en idolisert familiefar da datteren hans Jennifer var barn. Livet hennes ble lyst opp av hans skinnende karisma. Men samtidig som han lærte henne alt om kjærlighet og glede, levde han et dobbeltliv som landets fremste seddelforfalsker, bankraner og bedrager.

Sean Penn lager ikke film ofte, men når han gjør det er det utvilsomt helhjertet og med hele sitt virke på bordet. FLAG DAY er hans femte film som regissør, som etter sin debut med The Indian Runner i 1991 lagde flere kritikerroste filmer som The Pledge fra 2001 og Into the Wild fra 2007. Flag Day er dog første gang han selv også medvirker foran kamera i en egen film, og med seg har han også sin egen datter Dylan Penn i hovedrollen som gir både tyngde og følsomhet i denne filen som er basert på en sann historie om familiebånd og forsoning.

Filmen hadde verdenspremiere ved fjorårets filmfestival i Cannes, men fikk aldri norsk kinodistribusjon. Visningene på Verdensteatret er derfor en sjelden sjanse til å se denne nydelige filmen på stort lerret.

Billetter:

Tidligere visninger:

  • tirsdag 03.05.22 Kl. 20:45
  • fredag 06.05.22 Kl. 18:00
  • lørdag 14.05.22 Kl. 20:00