Fem på! Kortfilmer for barn

Fem på! Kortfilmer for barn

Land:
Norge
Tilhører tema:
Tromsø barnefilmklubb

Fem kortfilmer for barn, anbefalt fra 6 år og oppover. Kinovante 4-5 åringer vil også glede av disse filmene.Fem på!

Isfiske (6 min.)

Isbjørn fisker. Noen dumme pingviner bare tuller og tøyser med fiskene hans. Ikke bor de egentlig på Nordpolen heller. Men de tror de er kjempetøffe. En dag må Isbjørn gi dem en lærepenge.

Snill (10 min.)

Noen små jenter er så snille at de blir borte. Ingen ser dem, ingen hører dem og ingen hører på dem. Men mange små jenter har veldig sterke stemmer. Og de kan skrike høyt! Lussi er en av dem. Basert på boka av Gro Dahle og Svein Nyhus.

Guri Gursjen & Gursjan Gru (9 min.)

Gursjen er litt ensom. En dag finner han en rotte som har forvillet seg bort fra Guri. Guri er frisørdame og savner rotta si. En dag kommer Gursjen til Guri for å fikse håret. Og så blir de venner. Det er alltid noen der ute for deg.

Elevkonsert (10 min.)

Å så kjedelig det er å øve på "Til Elise" av Beethoven… Men det fine med at det er kjedelig er at fantasien settes i sving! Plutselig flyr man høyt til himmels og sommerfuglene begynner å danse.

Min pappa av papp (13 min.)

Nils har en supermannfigur i papp som han mener er pappaen hans. En dag kommer mamma hjem med Glenn. Nils synes papp-pappen er best, så Glenn må overbevise ham. Glenn er for eksempel ganske dårlig i fotball og andre pappa-ting...

Tidligere visninger:

  • lørdag 09.10.10 Kl. 12:00
  • lørdag 26.11.11 Kl. 12:00