Far From Men Se trailer

Far From Men

Regi:
David Oelhoffen
Lengde:
1t 50min
År:
2014
Originaltittel:
Loin des hommes
Manus:
David Oelhoffen (Basert på novellen av Albert Camus)
Medvirkende:
Viggo Mortensen, Reda Kateb, Djemel Barek, Vincent Martin, Nicolas Giraud
Musikk:
Nick Cave & Warren Ellis
Land:
Frankrike
Språk:
Fransk tale, norsk tekst
Distribusjon:
Storytelling Media

Prisvinnende og sterkt drama med Viggo Mortensen i hovedrollen, og nydelig musikk av Nick Cave og Warren Ellis.

Algerie, 1954. Rebellene nærmer seg og verden utenfor er kaotisk. I en iskald vinter skal den idealistiske fransklæreren Daru eskortere Mohamed, en fange som er anklaget for mord på kusinen sin, til nærmeste fengsel. Men veien dit er full av problemer, og de forfølges av arabiske ryttere og hevngjerrige nybyggere som vil ha tilbake landet sitt. De havner midt i kryssilden og tvinges til å stå sammen i en kamp for felles frihet.

FAR FROM MEN gjorde storeslem og vant tre priser da den hadde verdenspremiere på filmfestivalen i Venezia i 2014. Siden gikk den sin seiersgang på festivaler verden over, men nådde likevel aldri et stort publikum og filmen er definitivt en av forrige tiårs mest oversette perler.

I anledning premieren på This Much I Know to be True, det nyeste samarbeidet mellom regissør Andrew Dominik og de musikalske kompanjongene Nick Cave og Warren Ellis, viser vi fire andre filmer i mai hvor musikerne har stått for soundtracket: Snøleoparden, The Proposition, Far From Men og The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford.

Billetter: