En katt i Paris Se trailer

En katt i Paris

Regi:
Alain Gagnol, Jean-Loup Felicioli
Lengde:
1t 5m
År:
2011
Originaltittel:
Une Vie de chat
Land:
Frankrike
Tilhører tema:
Tromsø barnefilmklubb

Spennende mysterium fra hustakene og bakgatene i Paris

Katten Dino lever et dobbeltliv. På dagtid er han en søt kattepus som tilhører Zoe, datteren til den kvinnelige politisjefen i Paris. Jenta har vært stum siden hennes far ble myrdet av storgangsteren Victor Costa. Om natten sniker Dino seg ut for å være sammen med tyven Nico, som elegant slenger seg fra tak til tak, alltid på jakt etter et verdifullt bytte. Dinos bekymringsløse katteliv blir med ett langt farligere når Nico faller i unåde hos Costa og hans bande. Og plutselig blir også Zoe blandet inn i bandittakrobatikken. Hun bør helst holde balansen!

EN KATT I PARIS åpnet Barnefilmfestivalen i Kristiansand 2011 til unison jubel fra barn mellom 5 og 10 år. Men filmen har fått 7årsgrense av en grunn: Den er nemlig utrolig spennende! Filmen er håndtegnet og er et nydelig alternativ til masseproduserte dataanimerte tegnefilmer. De stemningsfulle film-noir-inspirerte bildene fra Paris bakgater og det jazz-inspirerte lydbildet gjør filmen til en flott opplevelse for voksne også.

Filmen har norske stemmer av blant annet Line Verndal, Per Christian Ellefsen og Kåre Conradi.

Aldersgrense: 7+

Medlemskap og billetter til barnefilmklubbens visninger kjøpes i døra. Vennligst merk at det ikke er mulig å betale med kort. Barnefilmklubben aksepterer kun kontant betaling og Vipps.

 


Tidligere visninger:

  • lørdag 25.02.17 Kl. 12:00