DRAG KIDS

DRAG KIDS

Regi:
Megan Wennberg
Lengde:
1t 20m
År:
2019
Manus:
Megan Wennberg
Medvirkende:
Nemis Quinn Mélançon Golden, Bracken Hanke, Dominique Hanke
Land:
Canada
Språk:
Engelsk tale (norsk tekst)
Aldersgrense:
9+
Distribusjon:
Sideways Films
Tilhører tema:
TIFF JUNIOR 2020

I DRAG KIDS møter vi fire modige ungdommer, Jason, Bracken, Nemis og Stephan, med en litt uvanlig hobby - de elsker å kle seg ut som kvinner, og lage show på scenen. Takket være TV-serier som «RuPaul’s Drag Race» og «Pose» er dragqueen-kulturen blitt mer og mer akseptert, og ungdommene vi møter i denne filmen har fått mulighet til å forfølge sin interesse. Det hele leder opp mot Pride-feiringen i Montreal, der de fire kommer sammen for en felles opptreden. En både sårbar og glamorøs dokumentar om å være barn i 2019.

Preteens Stephan, Jason, Bracken and Nemis are like many kids their age: they like candy, catchy pop tunes and sleepovers. But unlike others, they have an unusual interest in dressing and performing in drag, a passion that leaves them isolated from their peers.

---

Trygg TIFF Junior!

Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.

Tidligere visninger:

  • torsdag 10.09.20 Kl. 19:00