Descent into the Maelstrom: The Radio Birdman Film Se trailer

Descent into the Maelstrom: The Radio Birdman Film

Regi:
Jonathan Sequeira
Lengde:
1t 50m
År:
2017
Medvirkende:
Deniz Tek, Warwick Gilbert, Rob Younger, Chris Masuak, Pip Hoyle
Land:
Australia
Språk:
Engelsk (utekstet)
Tilhører tema:
Musikk på kino

Norgespremiere på dokumentaren om det legendariske rockebandet Radio Birdman!

Sydney, Australia 1974. En gruppe outsidere samles for å slå tilbake mot overpyntede idoler og hylende tenåringsjenter på TV. De danner det høyenergiske rockebandet RADIO BIRDMAN, fast bestemt på å aldri gå på kompromiss av sin musikk og kunstform!

Avskrudd, nedstemt og kastet ut fra arena etter arena forblir de bestemte på å gjøre ting på sin egen måte, og sakte men sikkert samler de en lojal fanbase, som ligner på en kult av en ny rase kompromissløse ungdommer som samles rundt og støtter opp om bandet.

DESCENT INTO THE MAELSTROM er den sanne historien om RADIO BIRDMAN, fra deres opprinnelige formasjon frem til den dag i dag. Som bandet er denne filmen også en uavhengig produksjon, laget utenfor industriens rammer. Den viser hva bandet betyr for sine fans, og hvordan de forandret Australia ved å inspirere en hel generasjon av nye hardtslående band og musikere.

Filmen inneholder intervjuer med alle gjenlevende medlemmer av bandet, og skygger ikke unna de interne konfliktene som noen ganger var bensin på bålet for bandets opptredener. DESCENT INTO THE MAELSTROM: THE RADIO BIRDMAN FILM har av flere allerede blitt kalt den beste musikkdokumentaren fra Australia noensinne og er stappet full av Radio Birdmans musikk og sjeldent arkivmateriale som ikke har vært vist på over 40 år!

Dette er første visning av filmen utenfor dens hjemland Australia. Regissør Jonathan Sequeira vil være til stede og presentere filmen, i samtale med Egon Holstad.

Billetter: kr. 110,- (ordinær) / 85,- (medlem på cinemateket)

Tidligere visninger:

  • torsdag 22.02.18 Kl. 20:00