Depeche Mode: SPIRITS in the Forest Se trailer

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest

Regi:
Anton Corbijn
Lengde:
1t 35m
År:
2019
Land:
Storbritannia
Språk:
Engelsk
Aldersgrense:
12 år
Distribusjon:
Trafalgar Releasing
Tilhører tema:
Musikk på kino

En fantastisk ny konsert- og dokumentarfilm om Depeche Mode, fra regissøren av CONTROL.

I 2017 og 2018 reiste Depeche Mode verden rundt med sin Global Spirit Tour, hvor de i løpet av 115 konserter spilte for mer enn tre millioner fans. Denne rykende ferske filmen, regissert av den prisvinnende filmskaperen Anton Corbijn (som har samarbeidet med bandet flere ganger tidligere) fanger den unike energien og enorme rammen som er rundt Depeche Modes liveopptredener, samtidig som den går i dybden på deres musikk og viser hvordan den har blitt en så stor og viktig del av livene til deres lojale fans.

Gjennom emosjonelle og ektefølte historier fra seks spesielle Depeche Mode fans viser filmen ikke bare hvorfor bandet fortsatt er så populære, men også hvordan deres relevans har og fortsetter med å vokse seg større gjennom deres karrierer. Den gir et innblikk i hvordan musikk kan være med på å bygge samfunn, hjelpe mennnesker med å overkomme problemer og skape forbindelser på tvers av språk, land, kjønn, alder og omgivelser.

DEPECHE MODE: SPIRITS IN THE FOREST er mer enn en tradisjonell konsertfilm, da den syr sammen lekre og fascinerende liveopptredener fra turneens siste konserter på den legendariske Waldbühne scenen i Berlin med intime dokumentaropptak fra fansens hjemsteder over hele kloden. Du har garantert aldri sett noe lignende!

Filmen har verdenspremiere 21. november og vises kun denne kvelden, på hundrevis av kinoer verden over. Du ser den selvfølgelig på Verdensteatret.

Mats Devik (foto: Yngve Olsen Sæbbe), vokalist i Cazadores, vil holde en innledning før filmen.

Billetter er i salg nå!

Tidligere visninger:

  • torsdag 21.11.19 Kl. 20:30