DEN UTROLIGE REISEN

DEN UTROLIGE REISEN

Regi:
Duwayne Dunham
Lengde:
1t 25m
År:
1993
Originaltittel:
Homeward Bound: The Incredible Journey
Land:
USA
Språk:
Norsk tale
Aldersgrense:
6 år
Distribusjon:
Norsk Filmklubbforbund
Tilhører tema:
Tromsø barnefilmklubb

De legger ut på en lang og farefull reise, i et landskap som setter deres mot på prøve.

DEN UTROLIGE REISEN er historien om tre kjæledyr: Shadow, en klok, gammel golden retiever, Sjans, en glad og vimsete bulldogvalp og den snobbete himalayakatten Sassy. De lever trygt og godt hjemme hos Peter, Jamie, Hope og foreldrene deres.

Så en dag skal familien reise til San Francisco, og de tre dyrene blir plassert på en gård så lenge. Peter forsøker å fortelle Shadow at de snart kommer tilbake og henter dem, men Shadow forstår jo ikke menneskespråket, og blir fryktelig lei seg når familien drar. Dagene går, og til slutt bestemmer Shadow seg for å dra hjem. Sjans og Sassy blir med, og sammen begir de seg ut i villmarken.

Men ingenting i hele verden kunne forberedt de tre dyrene på alle farene og eventyrene de har i vente. De møter ville, farlige dyr, må krysse skumle elvestryk og verst av alt, synes Sjans, i hvert fall - ute i skogen er det ingen søppelkasser han kan velte og finne godbiter i. All den maten som finnes ute i skogen hopper og spretter og spreller og vil ikke bli fanget.

Mot alle odds for å overleve vandrer de tre, tapre kjæledyrene gjennom dype skoger og over høye fjell på en utrolig reise hjem.

Filmen vises av Tromsø Barnefilmklubb. Billetter og medlemskap kjøpes i døra før hver visning.

Tidligere visninger:

  • lørdag 02.11.19 Kl. 12:00