Den fantastiske Mikkel Rev

Den fantastiske Mikkel Rev

Regi:
Wes Anderson
Lengde:
1 t 27 m
År:
2010
Originaltittel:
Fantastic Mr. Fox
Manus:
Roald Dahl, Wes Anderson
Medvirkende:
Norske stemmer: Mads Ousdal, Birgitte Victoria Svendsen, Aksel Hennie, Per Christian Ellefsen, Jan Gunnar Røise, Nils Ole Oftebro
Land:
USA
Språk:
Norsk tale, ingen undertekster
Distribusjon:
SF Norge
Tilhører tema:
Tromsø barnefilmklubb

Herr og Fru Rev lever et idyllisk liv med deres sønn Ask og den unge nevøen Krisoffersen. Etter tolv år i denne rolige tilværelsen begynner Herr Rev å kjenne på sine dyriske instinkter, og det tar ikke lang tid før han er tilbake i gamle vaner med å stjele mat på nabogårdene. Ved å gjøre dette setter han ikke bare seg og sin familie i fare, men også alle de andre dyrene i området. Fanget under jorden uten nok mat, må dyrene slå seg sammen for å ta rotta på de slemme gårdeierne Boggis, Bounce og Bean. Sammen har disse tre satt som mål å få tak i Herr Rev, koste hva det koste vil.

Den Fantastiske Herr Rev blir nå nødt til å bruke alle sine lure revetriks for å redde både familie og venner.Fanget under jorden uten nok mat, må dyrene slå seg sammen for å ta rotta på de slemme gårdeierne Boggis, Bounce og Bean. Sammen har disse tre satt som mål å få tak i Herr Rev, koste hva det koste vil.

Den Fantastiske Herr Rev blir nå nødt til å bruke alle sine lure revetriks for å redde både familie og venner.

Tidligere visninger:

  • lørdag 30.10.10 Kl. 12:00