Demon Box Se trailer

Demon Box

Regi:
Patrik Syversen
Lengde:
1t 26m
År:
2017
Medvirkende:
Silje Storstein, Sigurd Myhre, Patrik Syversen
Land:
Norge
Språk:
Norsk tale, engelsk tekst

"Demon Box går fra det lekne og melankolske til det lumre og farlige, mens de sekvensene som nær sagt hvilken som helst annen filmskaper ville laget groteske eller absurde, her får en nærmest lyrisk overtone" (Dagsavisen)

DEMON BOX følger søsknene Amalie og Emil, som besøker familiens feriested en siste gang før det skal selges. De vil kvitte seg med spor etter fortiden før resten av familien ankommer, men når en fremmed dukker opp på tomta blir planene snudd på hodet.

DEMON BOX bærer en leken og allsidig filmskapers signatur. Selv om den bryter diverse regler for historiefortelling, er den også gjennomtenkt ned på detaljnivå, og langt mer dyptborende enn settingen kan gi inntrykk av. Dette er et mørkt drama om livsløgner, manipulasjon og fortrengelse, men også om den normaliserte ondskapen, den man sjelden ser. For når selvoppholdelsen blir viktigere enn empatien, og selv de mest kyniske handlinger kan rasjonaliseres - hva står vi da igjen med?

Patrik Syversen (f. 1982) er regissør og manusforforfatter. Han står bak så ulike spillefilmer som Rovdyr (2008) og Det som en gang var (2016), og har vært showrunner og regissør for TV-serien "Hellfjord" (2012).

Omtale hentet fra Oslo Pix

Tidligere visninger:

  • søndag 02.12.18 Kl. 17:00
  • mandag 03.12.18 Kl. 13:00