DAVID BYRNE'S AMERICAN UTOPIA Se trailer

DAVID BYRNE'S AMERICAN UTOPIA

Regi:
Spike Lee
Lengde:
1t 45m
År:
2020
Medvirkende:
David Byrne, Chris Giarmo, Angie Swan
Land:
USA
Språk:
Engelsk (utekstet)
Aldersgrense:
15 år
Distribusjon:
Park Circus
Tilhører tema:
Musikk på kino

En fantastisk filmatisering av David Byrnes utrolige Broadway-show!

I 2019 var David Byrne's American Utopia en av de mest populære musikkproduksjonene på Broadway i New York. Byrne er kjent både som soloartist og tidligere frontmann i legendariske Talking Heads, og stykket er basert på hans album og turneen ved samme navn. I februar 2020 (i grevens tid skulle det vise seg!) spilte Byrne sine siste forestillinger av American Utopia og til stede for å dokumentere det var ingen ringere enn Spike Lee; regissøren av blant annet Do The Right Thing, Malcolm X og BlacKkKlansman. Stykket og den påfølgende filmen har blitt så populær at det nylig ble annonsert at forestillingen returnerer til Broadway-scenen i september i år.

Gå ikke glipp av sjansen til å se denne makeløse forestillingen på kino!

Filmen har fått fantastiske anmeldelser, blant annet fra verdens største filmmagasin Empire som ga den 5 av 5 stjerner og skrev:

- Bolstered by Lee’s trenchant, intimate direction, Byrne reframes a peerless setlist of songs as a testament to hope and humanity that implores himself and his audience to keep going. A much-needed source of comfort and joy.

Tidligere visninger:

  • fredag 05.03.21 Kl. 20:15
  • torsdag 11.03.21 Kl. 18:15